Om WineLab

 

Stockholm WineLab väljer att sticka ut. Vi vågar det. Inte för att vi är våghalsiga utan för att vi vet vad vi gör och vill. Vår organisation är liten men har mycket bred och lång erfarenhet av vinets världs alla delar. Med sammanlagt över sextio års yrkeserfarenhet från såväl privat sektor, Systembolag och restaurang vågar vi självsäkert säga att vår kunskap är gedigen. Att de gemensamma erfarenheterna sträcker sig från krog- och butiksgolv hela vägen till höga chefspositioner gör oss än mer säkra på vår sak. Det slimmade teamet gör organisationen snabb och flexibel så att vi kvickt kan svara på vad våra kunder efterfrågar och hänga med i trendväxlingarna. Men vi är kräsna. Om vi inte gillar ett vin och inte heller tror du kommer göra det är det inget för oss. Hellre ett sortiment utvalt med precision och känsla än ett brett utslätat. Även om vi är nyfikna och vakna för trender och nyheter är produkter med kort nyhetsvärde som hastigt dyker upp på en butikshylla nära dig för att genast försvinna igen inget för oss. De vinerna får någon annan sälja. För oss är det viktigt att jobba långsiktigt med våra vinmakare och vi ser dem hellre som vänner än något annat. Detsamma gäller dig. Vår strävan är att du som kund och kompis lär känna oss och vår smak. Häng med oss, kolla in våra vin- mat- och låttips. Vi garanterar inte att du alltid kommer hålla med oss, särskilt inte om du läser bloggen som är tänkt att initierat informera med en lätt glimt i ögat. Men vi lovar att allt är noga utvalt och något vi står rakryggat bakom. Vin, mat och musik är inte av någon världsavgörande betydelse men om vi på WineLab lyckas hjälpa dig förgylla vardagen eller festen är det belöning och viktigt nog för oss.

 

  3 comments for “Om WineLab

 1. Carl Brosjö
  augusti 1, 2014 at 8:58 f m

  Jag håller med om att alla vill ha en bit av svenska grillkartan i vinväg, men dock tycker jag reklamen börjar bli lite nischad. Vissa viner utmärker sig med att passa viss grillad mat.
  Dock är det fel hur som helst att skriva att ett vin passar till ”sommarens grillkvällar” eller dyl. då grillen bara är en annan typ av ugn egentligen.
  Det står sällan att ett vin passar kokt mat, ellerhur? Allt beror ju på hur hårt man tillagar saker, vad man tillagar och dessutom kryddningen. Så detta blogginlägg var mycket bra.
  Jag gillar t.ex. att grilla saker så de får en rökig ton men inte så varmt. Men eleganta smaker och gärna nån fet sås. Smöriga vita viner med viss sötma och/eller viskositet till detta är superbt.
  Har ni några semillion-viner att tipsa om?

  • Carl Brosjö
   augusti 1, 2014 at 9:00 f m

   ovanstående skall stå under senaste blogginlägget om grillviner (Sommar, sol och helgardering)

  • admin
   augusti 4, 2014 at 7:16 f m

   Hej Carl!

   Kul att du gillar blogginläget! Helt rätt att det är lätt att gå mainstream med såna här tips över sommaren. Men tanken med vår blogg är att vi alltid försöker skapa unika tips och tänka utanför boxen!

   Det är inget jag hunnit med att testa själv, men vi har hört mycket gott om Lindemans Semillon, som dock ligger i prisklassen strax över deras övriga sortiment. Men självklart rekommenderar vi helst våra egna viner!

   Förstod att kommentaren var ämnad för blogginlägget: /winelab-valjer-sommar-sol-helgardering/

   Vi önskar dig all vinlycka och hoppas du även testar dig på vårt breda sortiment!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *